SL детски център и ресторант Поморие - Детски центрове

SL детски център и ресторант Поморие
Няма уебсайт
1665 посещения
Рейтинг: 8 / 10
82
Listing ratingListing ratingListing ratingListing ratingListing ratingListing ratingListing ratingListing ratingListing ratingListing rating
1 коментар

Новооткрит детски център в град Поморие ул.Солна 57 а ет.2 (на светофара за Музея на солта) телефон за резервации 0886779909.
Детският център е единствения в град Поморие, който предлага невероятно изживяване със специално оборудвани игрални зали и уютен ресторант, където децата могат да се забавляват и наслаждават на вкусни храни. SL детски център и ресторант Поморие предлага 3 зали за игра:
-най-голямата зала 300 квадрата разполага с 5 различни пързалки,6 трамплина,баскетболно и футболно игрище,нинджа зона и въртележка.
-средната зала 90 кв.м разполага с два трамплина,пързалка,въртележка,магазин,къща и кухня и много играчки -идеална за нашите по малки посетители.
-в най-малката ни зала има дискотека,плейстешън и VR арени,джаги,билярд и хокей.
Игралните  зони са проектирани с мисъл за безопасност и развитие, предоставяйки на децата възможността да изразяват своята креативност и енергия. Ресторантът предлага разнообразие от вкусни ястия, съчетани с приятна обстановка, за да удовлетвори и най-взискателните вкусове на малките посетители и техните родители. От заведението се открива невероятна панорамна гледка към Поморийско езеро, солници и Музея на солта.

SL детски център и ресторант Поморие е разположен в непосредствена близост до Зелени балкани - Поморийско езеро, Музей на солта Поморие, Военен санаториум Поморие, Кални бани Поморие и Балнеохотел Поморие.

Работно време от 08:00 до 23:00 часа /без почивен ден/.

За удобство на клиентите заведението разполага с асансьор, интернет и паркинг.

 

  • Данни за контакт
country flagBulgaria
Поморие
кв.Свобода, срещу бл.18
8200
Поморие,ул.Солна 57а
0886 779909

Адрес

Поморие 8200, ул.Солна 57а

Мнения и Коментари

Гергана Атанасова Дата: 2 /03 /2024 8:14

Много съм доволна. Хапваме вкусно в ресторанта, а през това време детето си играе в детския център, който е голям е модерен.

Ако сте ползвали услугите на SL детски център и ресторант Поморие , моля споделете мнението си. Това ще е от полза за останалите потребители

Моля оценете от 1 / 10Гласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирма

Сподели

Контакт с SL детски център и ресторант Поморие

captcha
Нагоре

Този уебсайт използва бисквитки. Те ни помагат да подобрим услугите които предлагаме. Като ползвате услугите ни Вие се съгласявате с ползването на бисквитки

Разбрах